英语家园

QQ登录

只需一步,快速开始

扫描二维码登录本站

快速提高英语水平本广告位招租

社区广播台

楼主: david

“双语新闻”版块招聘版主

回复 27F david 的帖子

哦了!

我会尽力!

希望以后大家多多支持。
<
wow,so wonderful,I have some partners....hooray!
<

哈哈

真的开始壮大了。
<
我有宽带,下班后也有时间,但是我们这里有时会一天天停电,比较麻烦,所以不能保证每天啦,否则一定试一下
<
MS我来晚了一步?

要说条件嘛,我一天可以泡8个小时的啦.

我好想...

<
Let me try,how can I do it?
<
I want to know if there is a chance waiting for me. I want to try and try my best.
<
没有什么特别的事情,我都保证至少半个小时的上网时间,双语资源除了共享老大的,我还可以自己找更多更好的,更精的,请问老大我能否
<
David,you can consider Shakyren as another position...
<
原帖由 maygao 于 2008-8-11 17:36 发表

I want to know if there is a chance waiting for me. I want to try and try my best.

your zeal should be praised and tks for ur attention here...

your demand is up to the administrator.