英语家园

 找回密码
 注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

Lesson 2 Breakfast or lunch?

发布者: ferly | 发布时间: 2006-8-17 14:01| 查看数: 40887| 评论数: 100|

第二课练习, 答案回复后可见:   Lesson 2  Breakfast or lunch?  1  I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children ______ (play) football. They always ______ (play)  football in the street. Now a little boy ______ (kick)  the ball. Another boy ______ (run) after him but he cannot catch him. 2  I carried my bags into the hall. What you ______ (do)?my landlady asked. I ______ (leave), Mrs. Lynch, I answered. Why you ______ (leave)? she asked. You have been here only a week. A week too long, Mrs. Lynch, I said. There are too many rules in this house. My friends never ______ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently ______ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely ______ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always ______ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch.    
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
  I frequently go to bed hungry (背诵) He went to school hungry.饿着肚子上学. You must come here hungry.空腹来这里.     Special Difficulties 难点 What+a/an+a.+n.+主语+谓语 What 对名词感叹     3.He is causing a lot of trouble  名词:trouble  主语:he  动词:is causing  What (a lot of) trouble( he is causing)!     Multiple choice questions】多项选择题 5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up ______ . a.late  b.lately c.slowly d.hardly  
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
    8  He ______ out of the window and saw that it was raining. a.looked b.saw c.remarked d.watched
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
    11  Breakfast is the first ______ of the day. a.food b.dinner c.lunch d.meal
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

最新评论

feimeng178 发表于 2006-8-23 08:45:31

Lesson 2  Breakfast or lunch? 

1  I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _playing (play) football. They always _plaied (play)  football in the street. Now a little boy _kicking (kick)  the ball. Another boy _running (run) after him but he cannot catch him.

2  I carried my bags into the hall.

What you _doing (do)?my landlady asked.

I am leave (leave), Mrs. Lynch, I answered.

Why you _leaved (leave)? she asked. You have been here only a week.

A week too long, Mrs. Lynch, I said. There are too many rules in this house. My friends never _comed (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently _went (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely _listened (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always _feel (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch.

 

 

 

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

2.are you doing; am leaving; (用进行时态表达将来时:go,come.leave,arrive

join,return,die,land,meet)

"别人用什么时态, 你就用什么时态 are you leaving

come

go(I go to bed hungry.形容词做状语)

(rarely 很少) listen

"doesn't work" 停止工作, 已坏了, 不起作用了.

feel

 

 

 

I frequently go to bed hungry (背诵)

He went to school hungry.饿着肚子上学.

You must come here hungry.空腹来这里.

 

 

 

Special Difficulties 难点

What+a/an+a.+n.+主语+谓语

What 对名词感叹

 

 

 

3.He is causing a lot of trouble

 名词:trouble

 主语:he

 动词:is causing

 What (a lot of) trouble( he is causing)!

 

 

 

Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up _b

a.late  b.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

   late(adj./adv.)  lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

  A

 

 

 

8  He _a  out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

  look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

 see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

  watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures ()watch pictures()

 

 

 

11  Breakfast is the first _d  of the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

 lunch :中餐   food :食物

 dinner:正餐 一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

 meal : 一顿饭

 

这样太好拉,我知道自己错在哪里,也明白句子的成份.谢谢啊!

[em05][em05][em05][em05][em05][em05][em05][em05][em05]
feimeng178 发表于 2006-8-26 23:23:37

Lesson 2  Breakfast or lunch? 

1  I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _playing (play) football. They always _played (play)  football in the street. Now a little boy _kicking (kick)  the ball. Another boy _running (run) after him but he can't catch him.

2  I carried my bags into the hall.

What are you _doing (do)?my landlady asked.

I _will leaving (leave), Mrs. Lynch, I answered.

Why you _leaving (leave)? she asked. You have been here only a week.

A week too long, Mrs. Lynch, I said. There are too many rules in this house. My friends never _came (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently _gone (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely _listen (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always _felt (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch.

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

2.are you doing; am leaving; (用进行时态表达将来时:go,come.leave,arrive

join,return,die,land,meet)

"别人用什么时态, 你就用什么时态 are you leaving

come

go(I go to bed hungry.形容词做状语)

(rarely 很少) listen

"doesn't work" 停止工作, 已坏了, 不起作用了.

feel

I frequently go to bed hungry (背诵)

I frequently go to bed hungry (背诵)

He went to school hungry.饿着肚子上学.

You must come here hungry.空腹来这里.

Special Difficulties 难点

Special Difficulties 难点

What+a/an+a.+n.+主语+谓语

What 对名词感叹

3.He is causing a lot of trouble

 名词:trouble

 主语:he

 动词:is causing

 What (a lot of) trouble( he is causing)!

Multiple choice questions】多项选择题

Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up _B .

a.late  b.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

   late(adj./adv.)  lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

  A

8  He _D out of the window and saw that it was raining.

8  He _D out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

  look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

 see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

  watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures ()watch pictures()

11  Breakfast is the first _D of the day.

11  Breakfast is the first _D of the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

 lunch :中餐   food :食物

 dinner:正餐 一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

 meal : 一顿饭

在做一遍吧,又有错的啊!!!!!!!!!!!!!!!

[em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04]

评分

参与人数 1鲜花 +6 收起 理由
tea + 6 赠送红包

查看全部评分

上官飞飞 发表于 2007-1-15 22:36:51

Lesson 2 Breakfast or lunch?

Lesson 2Breakfast or lunch?

1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are _playing_ (play) football. They always _ play_ (play)football in the street. Now a little boy _is kicking _ (kick)the ball. Another boy _is running_ (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What are you __doing_ (do)?’my landlady asked.

‘I _am leaving__ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why are you _leaving___ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never __come___ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently __go__ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely _listen (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always __feel____ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

评分

参与人数 1鲜花 +4 收起 理由
tea + 4 赠送红包

查看全部评分

上官飞飞 发表于 2007-1-15 22:40:31

Lesson 2 Breakfast or lunch?

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up __A__ .

8He __A____ out of the window and saw that it was raining.

11Breakfast is the first __D____ of the day.
Toily 发表于 2007-3-2 14:12:39
Lesson 2Breakfast or lunch?

1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are playing_ (play) football. They always __play_ (play)football in the street. Now a little boy _is kicking__ (kick)the ball. Another boy _is running_ (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What are you _ doing_ (do)?’my landlady asked.

‘I _will leave_ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why you _leave_ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never _come_ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently _go_ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely _listen_ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always __feel_ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’
daisy95071 发表于 2007-6-11 09:49:41
Lesson 2Breakfast or lunch?

1

I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are playing_ (play) football. They always _play_ (play)

football in the street. Now a little boy _is kicking_ (kick)

the ball. Another boy _is running_ (run) after him but he cannot catch him.

2

I carried my bags into the hall.

‘Whatare you doing (do)?’my landlady asked.

‘I _am going to leave (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why do you leave (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never come (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently go (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely listen (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always feel (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

【Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up ______ . a

a.lateb.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

late(adj./adv.)

lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

A

8He __a____ out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

 see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures (对)watch pictures(错)

11Breakfast is the first ____d__ of the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

lunch :中餐

food :食物

dinner:正餐

一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

meal : 一顿饭
piaolinxie 发表于 2007-6-23 02:05:33
Lesson 2Breakfast or lunch?

1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are playing__ (play) football. They always _play_ (play)football in the street. Now a little boy _is kick__ (kick)the ball. Another boy _is running_ (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What are you _doing_ (do)?’my landlady asked.

‘I _am leaveing_ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why are you _leaveing_ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends have never _come_ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I have frequently ___gone_ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I have rarely _listened_ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I have always _felt_ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’
rebirth_moring 发表于 2007-8-1 14:00:15
1 . I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are playing_____ (play) football. They always ___play___ (play)football in the street. Now a little boy _is_kicking__ (kick)the ball. Another boy __is_running__ (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What you ___doing___ (do)?’my landlady asked.

‘I _am_leaving____ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why you are _leaving_____ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never ___come___ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently ___go__ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely ___listen___ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always ___feel___ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’
dgc872000 发表于 2007-8-27 20:19:40
1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _playing (play) football. They always _plaied (play)football in the street. Now a little boy _kicking (kick)the ball. Another boy _running (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What you _doing (do)?’my landlady asked.

‘I am leave (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why you _leaved (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never _comed (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently _went (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely _listened (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always _feel (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’
2705 发表于 2007-8-31 21:10:31
Lesson 2Breakfast or lunch?

1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children ___was playing___ (play) football. They

always ___play___ (play)football in the street. Now a little boy ___is kicking___ (kick)the ball. Another boy __is running____ (run)

after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What are you ___doing___ (do)?’my landlady asked.

‘I __am leaving____ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why are you ___leaving___ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week is too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never ___come___ (come)

to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently ___go___ (go) to bed hungry. You don't like noise, so

I rarely __listen____ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always __feel____ (feel) cold. This is a terrible

place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

2.are you doing; am leaving; (用进行时态表达将来时:go,come.leave,arrive

join,return,die,land,meet)

"别人用什么时态, 你就用什么时态”  are you leaving

come

go(I go to bed hungry.形容词做状语)

(rarely 很少) listen

"doesn't work" 停止工作, 已坏了, 不起作用了.

feel

I frequently go to bed hungry (背诵)

He went to school hungry.饿着肚子上学.

You must come here hungry.空腹来这里.

【Special Difficulties】 难点

What+a/an+a.+n.+主语+谓语

What 对名词感叹

3.He is causing a lot of trouble

 名词:trouble

 主语:he

 动词:is causing

 What (a lot of) trouble( he is causing)!

【Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up ___a___ .

a.lateb.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

late(adj./adv.)lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

A

8He ___a___ out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

 see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures (对)watch pictures(错)

11Breakfast is the first __d____ of the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

lunch :中餐food :食物

dinner:正餐 一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

meal : 一顿饭
tuer 发表于 2007-9-10 11:23:37
Lesson 2 Breakfast or lunch?

Lesson 2Breakfast or lunch?

1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children are playing (play) football. They always play (play)football in the street. Now a little boy is kicking (kick)the ball. Another boy is running (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘Whatare you doing (do)?’my landlady asked.

‘I am leaving(leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why are you leaving(leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never come (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently go (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely listen(listen) to the radio. The heating doesn't work, so I always feel (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

2.are you doing; am leaving; (用进行时态表达将来时:go,come.leave,arrive

join,return,die,land,meet)

"别人用什么时态, 你就用什么时态”  are you leaving

come

go(I go to bed hungry.形容词做状语)

(rarely 很少) listen

"doesn't work" 停止工作, 已坏了, 不起作用了.

feel

I frequently go to bed hungry (背诵)

He went to school hungry.饿着肚子上学.

You must come here hungry.空腹来这里.

【Special Difficulties】 难点

What+a/an+a.+n.+主语+谓语

What 对名词感叹

3.He is causing a lot of trouble

 名词:trouble

 主语:he

 动词:is causing

 What (a lot of) trouble( he is causing)!

【Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up late .

a.lateb.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

late(adj./adv.)lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

8He a out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

 see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures (对)watch pictures(错)

11Breakfast is the first dof the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

lunch :中餐food :食物

dinner:正餐 一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

meal : 一顿饭
LittleRita 发表于 2007-10-16 20:23:19
1 I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children ___ARE PLAYING___ (play) football. They always _PLAYED_____ (play) football in the street. Now a little boy _IS KICKING _____ (kick) the ball. Another boy _IS RUNNING_____ (run) after him but he cannot catch him.

2 I carried my bags into the hall. ‘What you ___DOING___ (do)?’my landlady asked. ‘I ___AM LEAVING___ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered. ‘Why you __LEAVE____ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’ ‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never ___COME___ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently ___GO___ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely __LISTEN____ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always __FEELING____ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

我被那些词态弄晕了。.
jennifer956 发表于 2008-2-18 10:45:03
Lesson 2Breakfast or lunch?

1

I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are playing_ (play) football. They always __play____ (play)

football in the street. Now a little boy _iskicking__ (kick)

the ball. Another boy _are _running___ (run) after him but he cannot catch him.

2

I carried my bags into the hall.

‘What you _do_____ (do)?’my landlady asked.

‘I _lesving_____ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why you _leave_____ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never _come_____ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently _go_____ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely _listen_____ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always _feel_____ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’
liu5225473 发表于 2008-7-31 14:07:47
Lesson 2Breakfast or lunch?

1

I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children __are playing____ (play) football. They always ___play___ (play)

football in the street. Now a little boy ___is kicking___ (kick)

the ball. Another boy ___is running___ (run) after him but he cannot catch him.

2

I carried my bags into the hall.

‘Whatare you ___doing___ (do)?’my landlady asked.

‘I __am leaving____ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why are you ___leave___ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘Thereare too many rules in this house. My friends never ___come___ (come) tovisit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently ____go__(go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely ___listen___ (listen)to theradio. The heating doesn't work, so I always __feel____ (feel) cold.This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

2.are you doing; am leaving; (用进行时态表达将来时:go,come.leave,arrive

join,return,die,land,meet)

"别人用什么时态, 你就用什么时态”

are you leaving

come

go(I go to bed hungry.形容词做状语)

(rarely 很少)

listen

"doesn't work" 停止工作, 已坏了, 不起作用了.

feel

I frequently go to bed hungry (背诵)

He went to school hungry.饿着肚子上学.

You must come here hungry.空腹来这里.

【Special Difficulties】

难点

What+a/an+a.+n.+主语+谓语

What 对名词感叹

3.He is causing a lot of trouble

 名词:trouble

 主语:he

 动词:is causing

What (a lot of) trouble( he is causing)!

【Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up __a____ .

a.lateb.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

late(adj./adv.)

lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

A

8He ___a___ out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures (对)watch pictures(错)

11Breakfast is the first ___d___ of the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

lunch :中餐

food :食物

dinner:正餐

一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

meal : 一顿饭
毛小兔 发表于 2008-9-24 12:04:28
1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are playing__ (play) football. They always __play____ (play)football in the street. Now a little boy __is kicking____ (kick)the ball. Another boy _is running_____ (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What are you _doing_____ (do)?’my landlady asked.

‘I ___am leaving___ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why are youleaving______ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never _come_____ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently ___go___ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely _listen____ (listen) to the radio. The heating doesn't work, so I always _feel_____ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up ______ .

a.late

8He ______ out of the window and saw that it was raining.

a.looked

11Breakfast is the first ______ of the day.

d.meal
linzimolou 发表于 2008-10-15 19:57:10
1

I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _are__playing__ (play) football. They always __play____ (play)

football in the street. Now a little boy __is kicking____ (kick)

the ball. Another boy __is_running__ (run) after him but he cannot catch him.

2

I carried my bags into the hall.

‘What you ___doing___ (do)?’my landlady asked.

‘I ____am going to leave__ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why you __leave____ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never ___come___ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently __go____ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely ___listen___ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always ____feel__ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

2.are you doing; am leaving; (用进行时态表达将来时:go,come.leave,arrive

join,return,die,land,meet)

"别人用什么时态, 你就用什么时态”  are you leaving

come

go(I go to bed hungry.形容词做状语)

(rarely 很少) listen

"doesn't work" 停止工作, 已坏了, 不起作用了.

feel

I frequently go to bed hungry (背诵)

He went to school hungry.饿着肚子上学.

You must come here hungry.空腹来这里.

【Special Difficulties】

难点

What+a/an+a.+n.+主语+谓语

What 对名词感叹

3.He is causing a lot of trouble

 名词:trouble

 主语:he

 动词:is causing

 What (a lot of) trouble( he is causing)!

【Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up ____a__ .

a.lateb.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

late(adj./adv.)

lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

A

8He ___a___ out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

 see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures (对)watch pictures(错)

11Breakfast is the first ___d___ of the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

lunch :中餐

food :食物

dinner:正餐

一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

meal : 一顿饭
twemty 发表于 2008-10-15 21:31:31
Lesson 2&nbsp;&nbsp;Breakfast or lunch? <br />

<br />

1&nbsp;&nbsp;I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children ___playing___ (play) football. They always ____play__ (play)&nbsp;&nbsp;football in the street. Now a little boy __is kicking___ (kick)&nbsp;&nbsp;the ball. Another boy __is running____ (run) after him but he cannot catch him. <br />

2&nbsp;&nbsp;I carried my bags into the hall. <br />

‘What are you __doing_ (do)?’my landlady asked. <br />

‘I ___will leaving__ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered. <br />

‘Why you __leaving__ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’ <br />

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never ___comes___ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently ___go___ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely __listening____ (listen) to the radio. The heating doesn't work, so I always ___feeled___ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’
VictoriaCao 发表于 2008-10-17 09:50:38
1. are playingplayis kickingis running

2. aredoingam leavingareleavingcomegolistenfeel

1. She rarely answers my letters.

2. We never work after six o'clock.

3. The shops always close on Sunday afternoon.

4. Do you always go to work by car?

5. Our teacher frequently collects our exercise books.

6. We sometimes spend our holodays abroad.

7. I often buy CDs.

8. Do you ever buy CDs?

1. What a wonderful garden!

2. What a surpuise!

3. What trouble!

4. What Wonderful actor!

5. What a hard-working woman!

6. What a tall building!

7. What a terrible film!

8. What a clever boy!

9. What a pretty girl!

10. What a strange guy!

1. c

2. d

3. c

4. c

5. a

6. b

7. b

8. a

9. d

10. c

11. d

12. b

I've just arrived by train.
kongdening 发表于 2008-11-11 17:34:54
Lesson 2Breakfast or lunch?

1I am looking out of my window. I can see some children in the street. The children _playing_____ (play) football. They always __play____ (play)football in the street. Now a little boy __kicking____ (kick)the ball. Another boy __running____ (run) after him but he cannot catch him.

2I carried my bags into the hall.

‘What you __doing____ (do)?’my landlady asked.

‘I _am_leaved____ (leave), Mrs. Lynch, ’ I answered.

‘Why you _leaved_____ (leave)?’ she asked. ‘You have been here only a week. ’

‘A week too long, Mrs. Lynch, ’ I said. ‘There are too many rules in this house. My friends never __come____ (come) to visit me. Dinner is always at seven o'clock, so I frequently __go____ (go) to bed hungry. You don't like noise, so I rarely __listened____ (listen) to theradio. The heating doesn't work, so I always __feel____ (feel) cold. This is a terrible place for a man like me. Goodbye, Mrs. Lynch. ’

1.are playing; "always" play; is kicking"now"; is running

2.are you doing; am leaving; (用进行时态表达将来时:go,come.leave,arrive join,return,die,land,meet)

"别人用什么时态, 你就用什么时态”  are you leaving come go(I go to bed hungry.形容词做状语)

(rarely 很少) listen

"doesn't work" 停止工作, 已坏了, 不起作用了.

feel

I frequently go to bed hungry (背诵)

He went to school hungry.饿着肚子上学.

ou must come here hungry.空腹来这里.

【Special Difficulties】

What+a/an+a.+n.+主语+谓

What 对名词感叹

3.He is causing a lot of trouble

名词:trouble

主语:he

动词:is causing

 What (a lot of) trouble( he is causing)!

【Multiple choice questions】多项选择题

5.He doesn't get up early on Sundays. He gets up __a____ .

a.lateb.lately c.slowly d.hardly

5."not early"

late(adj./adv.)lately(adv.)=recently(adv.)最近的, 近来的.

how are you going lately? 最近一段时间身体还好吗?

A

8He __a____ out of the window and saw that it was raining.

a.looked b.saw c.remarked d.watched

8.A

look(vi.):表示看的动作; 后面一定要加介词

 see(vt.) : 表示看的结果;  后面直接加宾语

watch : 表示观看; 后面直接加宾语, 但宾语一定是能够活动的东西

look at pictures (对)watch pictures(错)

11Breakfast is the first __d____ of the day.

a.food b.dinner c.lunch d.meal

11.D

lunch :中餐food :食物

dinner:正餐 一天中最丰盛的那顿饭, 可能是中餐, 也可能是晚餐, 但决不会是早餐.

meal : 一顿饭
快速回复 返回顶部 返回列表